930 x122 grota rece

karting

VITEZIȘTII DE LA PALATUL COPIILOR DIN PITEȘTI AU CUCERIT MOLDOVA

Echipajul de karting de la Palatul Copiilor din Pitești a participat la sfârșitul săptămânii trecute la concursul interjudețean de educație rutieră și karting „Cupa Moldovei”, desfășurat în Bacău.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Sub indrumarea profesoarei Cristiana Mitroi, piloții piteșteni au obținut locul 3 în clasamentul general pe echipaje și cinci premii individuale. Echipa noastră a fost alcătuită din elevii Alexandru Vișan (locul I și alte două locuri III), Matei Ghiban (locul II), Alexandru Gheorghe (locul II), Cristina Vișan și David Păuna. Concursul, la care au participat echipaje din județele Argeș, Brăila, Vrancea, Neamț, Suceava, Vaslui, Iași, Covasna și Bacău, a constat în patru probe, pe categorii de vârstă și pe clase de motorizare: două de educație rutieră (proba teoretică și îndemânare bicicletă) și două de karting (îndemânare și viteză).

Acum echipajul de karting al Palatului Copiilor din Pitești se pregătește pentru următorul concurs. Competiția se se va desfășura între 9 și 11 mai în Târgu Secuiesc. Le urăm succes!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90