New Profesional Consult 930 x 122

nicolae velcea

Ștefăneștiul are nevoie de investiții, edilul dă 16 mii € pe pâine și circ!

Ștefăneștiul are nevoie de investiții, edilul dă 16 mii € pe pâine și circ!

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Primarul PSD de Argeș Nicolae Velcea nu se dezminte. Și anul acesta dă zeci de mii de euro pe organizarea zilelor orașului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 august, în zona Blocuri din Ștefănești.

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

Conform SEAP, se vor plăti 80.000 RON (800 de milioane vechi), adică 16.228,83  EUR pentru un concert, scenă, sonorizare, lumini și foc de artificii. 

Prețul este FĂRĂ TVA. 

Vor urca pe scenă: Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Minodora, Maria Dragomiroiu, Alin Oprea – Talisman, Julia – Trupa Sexy, Ilie Măndoiu, Monika – Trupa Angels, Mariana Stan. Eveniementul va fi prezentat de Monica Angels.

 

Iată descrierea evenimentului, de pe platforma de achiziții SEAP:

„Eveniment artistic ZIUA ORAȘULUI (1 zi) 1. Valentin Sanfira 2. Codruța Sanfira 3. Minodora 4. Maria Dragomiroiu 4. Alin Oprea – Talisman 5. Julia – Trupa Sexy 6. Ilie Măndoiu 7. Monika – Trupa Angels 8. Mariana Stan Prezintă Monica Angels Scenă Modulară 8x6m Sonorizare 24kw Lumini Sistem Inteligent FOC DE ARTIFICII”

Firma care se va ocupa de eveniment este S.C. Talisman Tour & Events S.R.L.

Ștefăneștiul are nevoie de investiții, edilul dă 16 mii € pe pâine și circ!

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Ștefănești, prin Centrul Cultural Ștefănești.

De altfel, autoritatea contractantă este chiar Centrul Cultural Ștefănești.

Achiziția a fost făcută de instituție pe data de 5 mai 2023.

Pâine și circ pe mii de euro, cu repetiție

Nu este pentru prima dată când se procedează astfel în Ștefănești.

Și anul trecut, autoritățile locale din orașul care are nevoie de multe alte investiții au dat bani mulți pe spectacole.

În 2022, Zilele Orașului Ștefănești au fost 12.000 de euro. Acești bani s-au dus pe evenimente precum concert și foc de artificii.

Informații suplimentare pe marginea subiectului vă invităm să citiți AICI.

ePitești a semnalat la momentul respectiv situația Argeș. Un primar PSD aruncă peste 12 mii € pe pâine și circ la zilele orașului 

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Brătianu spune:

    Pfff…uitați-vă ce față are!!! E la fel de imbecil ca cei ce-l votează. Pentru oamenii normali o să fie o noapte de coșmar iar cretinii vor fi în culmea fericirii…

  • Marian Stefanesti spune:

    Alte stiri numai aveti decat sa faceti tam tam ca e ziua orasului si se arunca banii de pomana, e o normalitate ziua unui oras, unei comune. Rusine epitesti!!

  • Cris spune:

    păi,locuiesc în Valea Mare Propria,dar personalitatea asta,care își spune primar,a uitat care are alte atributiuni decat aceea de a organizator de
    maneliade.Sa–i aduc aminte primarului,ca str.Coasta Câmpului,e nereparata(neasfaltata),de cand a fost făcută de Văcăroiu.Eu sunt din 1968 ,aici,el m-a găsit pe mine,nu eu pe el .La munca putoarea dracului,,ca la anu ,iar apari pe Coasta Câmpului,la cersit voturi.Sa vezi ce pun eu pitbullul pe voi,psdistii,ca e cam sensibil la rosu.

  • Paul Munteanu spune:

    Rușinea este comună în ansamblul ei arata jalnic in comparație cu celelalte limitrofe Piteștiului.Mascarada este pentru locuitorii din apropiere pentru care nu s-a făcut nimic pe unii pica blocurile mizeria este in elementul ei.

  • Felics ză cat spune:

    Beeeei, Mareane, vezi că te-ai cam obișnuit cu paranghelia! La muncă te mai duci sau o ții tot într-o petrecere!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3