EcoMoto 930×122

mioveni

DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ PENTRU ȘTEFANIA VOROVENCI

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ştefania Vorovenci, eleva în vârstă de 17 ani din Mioveni, participă frecvent la numeroase concursuri, de la care nu se întoarce niciodată cu mâna goală. A câştigat o mulțime de trofee şi diplome şi a reuşit astfel să reprezinte cu mândrie oraşul din care vine.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Recent Ștefania a mai adăugat la colecţia sa încă o diplomă, de această dată una oferită în semn de mulţumire pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Mioveniului.

,,O zi foarte importanta în viaţa mea. Meritele au fost recunoscute. Le mulţumesc Consiliului Local şi Centrului Cultural Mioveni, domnului primar Ion Georgescu şi distinsei doamne Argentina Elena Culcuş pentru sprijin. A fost o onoare să primesc această diplomă de excelenţă din partea unor asemenea valori.’’, scrie Ştefania Vorovenci pe contul său de socializare. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90