Donaris 930 x 122

amenzi

12 PESCARI, „ALTOIȚI” DE POLIȚIȘTII PITEȘTENI CU AMENZI ȘI DOSAR PENAL

Biroul de presă al Poliției Argeș ne-a informat astăzi: “În ziua de 24 aprilie 2020, polițiștii Secţiei 4 din Piteşti au depistat 12 persoane care pescuiau pe malul unui lac de acumulare din municipiul Pitești, deși este perioadă de prohibiție.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de braconaj piscicol în perioada prohibiției, conform OUG 23/2008, fiind dispusă şi măsura complementară a confiscării echipamentelor specifice de pescuit.

Totodată, cei în cauză au fost sancționați pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare cu amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare”.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Amintim că, potrivit autorităților, pe perioada restricțiilor de circulație impuse ca urmare a stării de urgență, “în cazul pescuitului sportiv, chiar dacă acest tip de activitate se practică în general în mod independent și nu în grup, nu este prevăzută ca o deplasare cu caracter justificat sau legată de activitatea fizică individuală”. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90