EcoMoto 930×122

50 de ani

500 DE LEI DE CĂCIULĂ PENTRU 13 CUPLURI DIN MIOVENI

La Centrul Cultural Mioveni a avut loc ieri premierea cuplurilor din oraș care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Este vorba despre un număr de 13 cupluri: Ion și Maria Gherghescu, Dumitru și Elena Ana, Aurel și Eufrusina Rada, Vasile și Maria Purdel, Constantin și Elena Zidaru, Ion și Constanța Anton, Lucian și Niculina Ghinea, Ion și Maria Nicolescu, Gheorghe și Eudochia Alexandru, Gheorghe și Elena Gubavu, Ion și Domnica Alexandru, Nicolae și Gabriela Nicolaescu și Dumitru și Elena Nicolescu.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Cuplurile au primit din partea orașului Mioveni câte o diplomă de fidelitate și 500 de lei, premii înmânate de viceprimarul Aurel Costache.

A urmat un spectacol susținut de Corala Mixtă a Centrului Cultural Educativ Mioveni, de ansamblul “Dorulețul” al aceluiași Centru, de ansamblul “Dor” al Casei de Cultură Băbeni „Dragoș Vrânceanu”, de ansamblul Căminului Cultural Vulturești și de ansamblul “Argeșelul” al Căminului Cultural Boteni. În încheierea evenimentului s-a desfășurat concursul “Recolta de toamnă”, fiind premiate cele mai bune produse la zacuscă, murături, compot, gemuri și dulcețuri.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3