New Profesional Consult 930 x 122

abaav

7 LUNI DE REPARAȚII LA PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU

Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV) informează că va preda în această săptămână amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reparație a podului de la barajul Prundu. Lucrările se vor desfășura pe durata a șapte luni de la data primirii ordinului de începere și a punerii la dispoziție a amplasamentului, potrivit sursei citate.

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Pe perioada execuției, în baza avizului obținut de la Poliția Municipiului Pitești, circulația pe podul de la baraj va fi întreruptă, precizează ABAAV.

Reparațiile vor consta în lucrări la suprastructura podului pe zona hidrocentralei (realizarea unei suprastructuri noi, alcatuită din grinzi prefabricate solidarizate prin placă de suprabetonare, îndepărtarea bordurilor de delimitare a părții carosabile și demolarea betonului de ciment de pe partea carosabilă).

Citiți și: Se face un pod nou în Argeș

Se vor executa o placă de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului, care va fi protejată cu mortar asfaltic.

La limita părții carosabile se vor monta borduri. La infrastructura podului vor avea loc lucrări de sablare a suprafețelor, iar fisurile și crăpăturile vor fi injectate cu rășini epoxidice, după care suprafețele vor fi tencuite cu mortar special.

Valoarea lucrărilor se va ridica la aproape 1.741.000 de lei fără TVA, execuția urmând să fie realizată de SC METABET CF SA, transmite Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90