930 x122 grota rece

7 tineri

7 TINERI IZOLAȚI DE APE ÎN NUCȘOARA, SALVAȚI CU TIROLIANA

7 tineri au rămas izolați în localitatea montană Nucșoara (Argeș), în zona Valea Rea.

Citiți și: A nins în Argeș!

Tinerii, din Pitești și Târgu Jiu, cu vârste până în 30 de ani, nu s-au mai putut întoarce la autoturismele pe care ieri le parcaseră dincolo de un pârâu. Ei și-au montat corturile pe partea cealaltă a cursului de apă, iar în această dimineață nu au mai putut reveni la mașini pentru că puntea peste care traversaseră a fost distrusă de pârâul învolburat ca urmare a ploilor abundente din timpul nopții. Turiștii au anunțat telefonic autoritățile în legătură cu situația în care se află.

La fața locului au ajuns mai mulți lucrători de la Salvamont, care, rând pe rând, i-au adus pe tineri în siguranță de cealaltă parte cu ajutorul unei tiroliane. Practic, tinerii au traversat pe deasupra apei ținându-se de o frânghie și asigurați cu hamuri. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Incendiu puternic! O locuință s-a făcut scrum!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3