New Profesional Consult 930 x 122

polite false

9 școli de șoferi din Argeș, prinse cu polițe de asigurare false

În urma informațiilor apărute în spațiul public, IPJ Argeș aduce la cunoștință următoarele:

Citiți și: ,,Vom interzice de luni până vineri! Școlile de șoferi nu vor mai putea circula!” Iată orarul

În ziua de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 19 mandate de percheziție, la locuințele unor persoane și la sediile unor societăți comerciale de pe raza județului Argeș.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit că în perioada iunie – august 2020, mai multe autovehicule, utilizate de 9 școli de șoferi în activitatea de instruire și de examinare în vederea obținerii permisului de conducere, ar fi folosit polițe RCA și polițe de asigurare facultativă de accidente a pasagerilor/călătorilor, false, în fapt autovehiculele în cauză nefiind asigurate.

Citiți și: S-A VOTAT! LOVITURĂ PENTRU ȘCOLILE DE ȘOFERI DIN PITEȘTI

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, prevăzute de art. 322 și 323 din Codul Penal.

9 persoane au fost conduce la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3