Donaris 930 x 122

bulevardul i.c. brătianu

A APĂRUT UN NOU SENS GIRATORIU

Pe bulevardul I.C. Brătianu din orașul Mioveni, la intersecția cu strada Decembrie 1989 (strada care duce către Detașamentul de Pompieri), a fost amenajat un sens giratoriu, care schimbă configurația zonei și le asigură șoferilor o traversare a bulevardului mai comodă și mai sigură.

Citiți și: Sensul giratoriu din Craiovei nu mai costă 170.000 €, ci 127.000 €

Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, în următoarele zile pe acest tronson de drum se vor mai executa o serie de lucrări, motiv pentru care li se comunică șoferilor să reducă viteza în zona de șantier și să fie atenți la utilajele și muncitorii care se află pe marginea carosabilului.

„Având în vedere acest nou amplasament și datorită formei specifice, circulația rutieră în intersecție se va face respectând următoarele obligaţii suplimentare:

Citiți și: Anunț important privind sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal

-vehiculele care circulă în interiorul intersecţiei cu sens giratoriu au prioritate faţă de cele care urmează să pătrundă în intersecţie;

-vehiculele ocolesc centrul intersecţiei prin dreapta, în sensul arătat de săgeţile de pe indicatorul „Intersecţie cu sens giratoriu” – vehiculele care vor circula pe prima stradă sau arteră la dreapta se vor angaja cât mai mult de marginea din dreapta a intersecţiei;

-vehiculele care nu circulă pe prima stradă sau arteră la dreapta vor circula pe lângă insulă sau rondou până în momentul părăsirii intersecţiei, cu respectarea reglementărilor privitoare la semnalizarea schimbării poziţiei de mers a vehiculelor;

-oprirea, staţionarea şi mersul înapoi sunt interzise în intersecţia cu sens giratoriu;

-întoarcerea este interzisă în intersecţia cu sens giratoriu dacă pentru executare se folosesc manevre înainte-înapoi. Întoarcerea este permisă dacă se ocoleşte insula”, informează Primăria Mioveni. 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441