Donaris 930 x 122

ceas

A FURAT ÎN CEHIA UN CEAS DE 120.000 DE EURO

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești a dispus reținerea pentru 24 de ore a unui clujean dat în urmărire internațională.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Individul, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcuieni din județul Cluj, era urmărit pentru că ar fi furat în Cehia un ceas foarte scump, în valoare de aproape 120.000 de euro, informează Poliția Română. Sursa citată nu oferă detalii despre împrejurările în care a avut loc furtul și despre identitatea păgubitului.

Pe numele lui autorităţile judiciare din Cehia emiseseră un mandat european de arestare pentru furt.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Bărbatul a fost prins de Poliție în România, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe raza localității vâlcene Călimănești. Reținerea lui a fost operată de polițiștii vâlceni.

După hotărârea luată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, urmează să fie executate procedurile de predare a suspectului către autoritățile din Cehia, acolo unde va fi judecat. (Foto: Arhivă) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3