Donaris 930 x 122

accident

politia

ACCIDENT CU O FATĂ DE 15 ANI PE BULEVARDUL „I.C. BRĂTIANU”! ȘOFERUL A PĂRĂSIT LOCUL!

Poliția a dat de urma șoferului care ieri la prânz a accidentat o fată de 15 ani pe bulevardul „I.C. Brătianu” din Pitești, după care a părăsit locul accidentului. Șoferul, un piteștean în vârstă de 60 de ani, a fost găsit aseară.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Accidentul le-a fost semnalat polițiștilor ieri, în jurul orei 14, printr-o informare primită de la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Poliției i s-a transmis că minora, care este din orașul argeșean Costești, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe, afirmând că a fost victima unui accident rutier. Din fericire, tânăra a suferit răni ușoare.

Ulterior Poliția Rutieră a anchetat și a concluzionat că fata a traversat bulevardul prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorul auto șofa pe „I.C. Brătianu” venind dinspre Calea București.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90