930×122 CAPRA 5

accident motociclist

Accident în Argeș! Un motociclist este implicat!

Update, ora 14.48, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident grav! Un motociclist a ajuns la spital după ce o șoferiță i-a tăiat „fața”

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul neacordării de prioritate, un bărbat de 86 de ani, din Mioveni, care conducea un moped pe str. Carol D. Giurescu, a pătruns în intersecția cu str. 1 Decembrie, împrejurare în care a rezultat coliziunea cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Călinești.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 86 de ani a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Citiți și: Accident în Pitești. Motociclist lovit lângă Liceul de Chimie, în Prundu

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Update, ora 09:00, ISU Argeș transmite: „O victimă de sex masculin în vârstă de aproximativ 80 de ani, care a suferit leziuni la membrul inferior stâng și la față.

Ulterior primului ajutor calificat, paramedicii SMURD l-au transportat la spital.”

 

Știrea inițială, ora 08:29

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, strada Cornățel.

 

Potrivit primelor informații, un autoturism și o motocicletă sunt implicate.

În urma accidentului ar exista o singură victimă.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90