930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT LA LICEUL „FERDINAND I”. ELEVĂ LOVITĂ CU MAȘINA DE UN COLEG

Accident la Liceul „Ferdinand I”. Elevă lovită cu mașina de un coleg.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

O elevă în vârstă de 17 ani, pieton, a fost lovită de o mașină în urmă cu puțin timp pe aleea de intrare în parcarea Liceului Tehnologic „Ferdinand I” din municipiul Curtea de Argeș. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, fata avea un traumatism lombar. „I s-au acordat îngrijiri medicale, a fost imobilizată în salteaua vacuum și transportată la spital”, informează ISU.

„Un tânăr de 20 de ani, din Curtea de Argeș, elev la unitatea de învățământ, conducea un autoturism pe aleea de intrare în parcarea liceului și a acroșat o tânără de 17 ani, din comuna Cepari, elevă la același liceu, iar apoi a acroșat un pom. A vrut să evite un grup de elevi și a accidentat-o pe tânără. Fata este rănită ușor”, ne precizează Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD. Polițiștii rutieri vor întocmi pe numele șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90