NOR CURIER 930X122

accident

ACCIDENT TERIFIANT! DOUĂ MAȘINI S-AU CIOCNIT FRONTAL! UN TÂNĂR DIN MIOVENI A MURIT!

Accident rutier teribil aseară, în jurul orei 22! S-a întâmplat pe drumul național 65 B (care leagă DN Slatina-Pitești de autostrada Pitești-București), în afara localității Bradu, de lângă Pitești.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Un tânăr șofer în vârstă de 21 de ani din comuna argeșeană Cotmeana, care venea dinspre București către Pitești, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei mari, potrivit Poliției Rutiere. Autoturismul a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un bucureștean de 33 de ani.

Cei doi șoferi și un pasager din autoturismul condus de șoferul vinovat au fost răniți. Din păcate, pasagerul, un tânăr de 23 de ani din orașul argeșean Mioveni, a decedat ulterior la spital. A fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3