SMART KIDS 930X122

accidente

AccidentNegusAutostrada10

ACCIDENTE CU NEMILUITA! MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, VITEZĂ MARE ȘI ȘOFER BĂUT!

Inconștiența face noi victime pe drumurile din Argeș. Viteza mare și, respectiv, șofatul sub influența băuturilor alcoolice au fost cauzele în ceea ce privește două accidente rutiere produse sâmbătă, 2 august.

Citiți și: Șoferi, vi se pregătește ceva nou!

Primul dintre ele a avut loc în zorii zilei de ieri, în jurul orei 4:30, pe drumul județean 679, în localitatea Pădureți. Un piteștean în vârstă de 45 de ani, care conducea un autoturism din direcția Pitești către comuna Bârla, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Piteșteanul a pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens, s-a lovit de un podeț din beton și s-a răsturnat într-un șanț. Au fost răniți șoferul și doi pasageri din autoturism: unul în vârstă de 36 de ani din comuna Stolnici, iar celălalt, de 42 de ani, din Albota. Conducătorului auto i s-a făcut dosar penal.

Cu dosar penal s-a ales și șoferul vinovat pentru producerea celui de al doilea accident. Șoferul, în vârstă de 53 de ani, din Râmnicu Vâlcea, circula în jurul orei 9 pe drumul județean 703, pe raza comunei argeșene Cuca, venind dinspre Morărești. Conducătorul auto nu s-a asigurat când a virat la stânga, lovind cu autoturismul un moped condus regulamentar în aceeași direcție de mers de către un bărbat din Cuca de 46 de ani. Și mai grav este că șoferul a părăsit locul accidentului. Poliția l-a identificat și apoi, după două ore, l-a prins la domiciliul său din Râmnicu Vâlcea. În urma testării alcoolscopice polițiștii au constatat că acesta era băut. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Schimbare majoră în Codul Rutier 2024: Radarul Poliției, ajustat în favoarea șoferilor

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3