930 x122 grota rece

accident

ACCIDENTUL CU DACII DE PE BULEVARDUL BĂLCESCU: FEMEIE RĂNITĂ, ȘOFERI TEFERI

Așa cum v-am informat, ieri, în jurul orei 15, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de Nord a Piteștiului două Dacii s-au ciocnit. În accident au fost implicate o Dacia Logan și o Dacia Solenza. La fața locului au ajuns o ambulanță și un echipaj de intervenție SMURD. Astăzi Biroul Rutier Pitești vine cu noi detalii.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Potrivit sursei citate, vinovat de producerea accidentului este un șofer în vârstă de 63 de ani din comuna argeșeană Drăganu. În timp ce își conducea autoturismul dinspre comuna Bascov spre Centrul Piteștiului, acesta nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea unui viraj la stânga. Mașina a intrat în coliziune cu cealaltă Dacie, condusă regulamentar din sens opus de un piteștean de 44 de ani.

Din fericire, conform Biroului Rutier Pitești, cei doi șoferi au scăpat nevătămați, iar o piteșteancă de 32 de ani, pasageră în mașina șoferului vinovat, a fost rănită ușor.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Niciunul dintre cei doi conducători auto nu era băut.

Mai multe fotografii și imgini de la locul accidentului puteți vedea aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/urma-cu-putin-timp-accident-cu-doua-dacii-pe-bulevardul-balcescu-video-si-galerie-foto/.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3