New Profesional Consult 930 x 122

alcool

ACEST ȘOFER DIN ARGEȘ ESTE UN PERICOL PUBLIC

Acest șofer din Argeș este un pericol public. În acest weekend, până acum, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat în jur de 370 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor s-a ridicat la aproape 112.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 24 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Unii șoferi s-au ales cu dosare penale. Este și cazul unui bărbat de 52 de ani, din orașul argeșean Costești, oprit în trafic de polițiști pe DN 65A Pitești-Roșiorii de Vede, în comuna Buzoești.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, șoferul era băut (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat) și, mai mult, avea permisul auto anulat tot pentru conducere sub influența alcoolului.

Pentru conducere fără permis, legea prevede închisoare de la 1 la 5 ani, iar pentru conducere sub influența alcoolului, tot închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3