NOR CURIER 930X122

copii

ACȚIUNE ECOLOGICĂ ÎNTR-UN PARC DIN ȘTEFĂNEȘTI

Consiliul Judeţean Argeş, prin Centrul de Cultură „Brătianu”, a marcat astăzi în Ştefăneşti Ziua europeană a parcurilor.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Pentru a sublinia importanţa parcurilor în viaţa comunităţilor şi pentru a le da un exemplu de urmat locuitorilor orașului, a fost salubrizat parcul de lângă biserica „Sf. Constantin şi Elena”. La acţiune au participat copiii de la școala gimnazială „Constantin Brâncoveanu” și de la centrul de tip familial Valea Mare. Entuziasmul a fost mare, copiii reuşind în timp record să cureţe parcul de gunoaie.

Cu aceeași ocazie, profesoara Lavinia Lazăr de la școala „Constantin Brâncoveanu” le-a vorbit copiilor despre importanţa parcurilor în viaţa noastră, despre importanţa păstrării curate a acestora, despre reciclare şi ce materiale pot fi reciclate, ca și despre importanţa ecologizării și protejării spaţiilor verzi.

Citiți și: Incendiu puternic la o fabrică din Ștefănești!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90