Donaris 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT GRAV! MICROBUZ RĂSTURNAT PE AUTOSTRADĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră din cauza unui accident grav (un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile) traficul pe sensul spre Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 24. Pe timpul acordării îngrijirilor medicale circulaţia rutieră pe sensul către București este oprită.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

„Le recomandăm participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul accidentului. Precizăm că valorile de trafic sunt crescute la ieşirea de pe autostradă şi intrarea în Capitală.”, atenționează sursa citată.

În accident, care a avut loc pe raza județului Giurgiu, au fost răniți doi copii și patru adulți. Poliția Rutieră va stabili cauza.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

UPDATE 1: Potrivit Digi24, accidentul ar fi avut loc din cauza exploziei unui pneu. Conform sursei citate, în general starea tehnică a mașinii, care ar aparține unei familii, era necorespunzătoare. La momentul accidentului în microbuz se aflau 17 persoane, informează Mediafax. Mai multe ambulanțe au transportat răniții, care nu sunt în stare gravă, la spitale din București, potrivit sursei citate. În plus, în zonă a fost trimis și un elicopter SMURD. Având în vedere numărul relativ mare de răniți, prefectul județului Giurgiu a declanșat plan roșu de intervenție. Citând poliția, Digi24 precizează că șoferul circula cu aproximativ 100 de km pe oră și că microbuzul era supraîncărcat cu călători și bagaje, în condițiile în care capacitatea mașinii este de 8+1. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 2: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în urmă cu puţine momente (ora 11) circulaţia rutieră a revenit la normal în zona în care a avut loc accidentul. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90