New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

ACUM: ALERTĂ METEO ÎN ARGEȘ

Acum: Alertă meteo în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie a actualizat în urmă cu puțin timp codurile de vreme rea. Vestea bună, dacă o putem numi așa, este că Argeșul a scăpat de codul portocaliu și a rămas “doar” sub cod galben (vezi harta!).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 23 martie 2018, între orele 9:30 și 15. Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece.

Citiți și: Iarna lovește din nou: Se întorc ninsorile!

În cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada.

În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60…65 km/h, în special pe litoral.

Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 23 martie 2018, între orele 9:30 și 15. Fenomene vizate: viscol, ninsori abundente și vizibilitate scăzută.

În cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50…60 km/h și temporar de 65…70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3