Donaris 930 x 122

ceata

ACUM: ALERTĂ METEO ÎN ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE

Acum: Alertă meteo în zeci de localități argeșene. Mai multe localități din județul Argeș au intrat sub cod galben de tip nowcasting de ceață densă.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până la ora 20 se vor semnala ceață care determină scăderea vizibilității local la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri și trecăror burniță.

Localitățile aflate sub cod galben sunt următoarele: orașele Costești și Topoloveni și comunele Buzoești, Leordeni, Bârla, Slobozia, Bradu, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Albota, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Oarja, Ștefan cel Mare, Săpata, Teiu și Râca.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

“Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.”, transmite Poliția Rutieră.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90