Donaris 930 x 122

avertizare

ACUM, ÎN ARGEȘ: AVERTIZARE DE LA ADMINISTRAȚIA DE METEOROLOGIE

Acum, în Argeș. Avertizare de la Administrația de Meteorologie. Câteva comune din județul Argeș sunt sub avertizare cod galben de tip nowcasting.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Bârla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Recea, Căldăraru, Miroși, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Ștefan cel Mare și Râca se semnalează ceață care determină vizibilitate redusă, local la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri. Izolat, vor fi condiții de polei.

Administrația Națională de Meteorologie informează că avertizarea va expira la ora 9.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

În aceste condiții, Poliția Rutieră le reamintește șoferilor: “Cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea.

Aceasta cu atât mai mult cu cât cei care depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3