New Profesional Consult 930 x 122

bogati

ACUM: INCENDIU VIOLENT

UPDATE: Pentru că incendiul s-a manifestat violent, efectivele inițiale au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă. Cele trei echipaje care au acționat sunt de la Detașamentele de Pompieri Pitești, Bradu și Topoloveni. Intervenția a fost una dificilă și ca urmare a faptului că alimentarea cu apă a autospecialelor s-a făcut în sistem navetă de la un hidrant din comună, lângă casa afectată neexistând nicio sursă de apă.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că în incendiu a ars casa pe o suprafață de circa 200 de mp. Nu au fost persoane rănite.

Acum: incendiu violent. Echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna argeșeană Bogați. La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu ambulanță SMURD. Nu sunt victime. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3