930 x122 grota rece

150 de ani

ACUM: MARE SĂRBĂTOARE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”! (VIDEO)

Astăzi este o zi specială pentru Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești: aniversarea a 150 de ani de la înființarea prestigioasei unități de învățământ (1866 – 2016).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Prima parte a programului organizat cu această ocazie a avut loc la Colegiu. Au fost înmânate diplome aniversare, lansate monografia Colegiului și revista omagială redactată cu acest prilej și dezvelită o placă aniversară. Placa a fost dezvelită de ministrul Educației Naționale, Adrian Curaj, și de directorul Colegiului, Alina Manea. „Iată încă o dovadă că școala românească e profundă! Colegiul Național „I.C. Brătianu” a dat țării multe personalități, inclusiv un președinte de țară (n.r. – Emil Constantinescu). Colegiul Național „I.C. Brătianu” este un templu al educației!”, a spus ministrul în discursul său.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

La eveniment, la care au fost prezenți și foști absolvenți ai Colegiului, au participat și prefectul de Argeș, Cristian Soare, președintele în funcție al Consiliului Județean, Florin Tecău, și inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu. „Felicit conducerea liceului și dascălii de la acest Colegiu, care este nava amiral a învățământului argeșean!”, a spus prefectul.

A doua parte, de la ora 12:30, se va desfășura la Teatrul „Alexandru Davila”. Aici vor fi premiați olimpicii Colegiului și va avea loc un spectacol festiv, spectacol susținut de elevi și profesori.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3