930 x122 grota rece

Arges

ACUM: POMPIERI, POLIȚIE, SMURD LA PITEȘTI MALL (VIDEO SPECTACULOS)

Un exercițiu de amploare are loc la această oră în zona complexului comercial Pitești Mall. Exercițiul este organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Vă prezentăm primele fotografii și imagini video de la fața locului.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Inițial, exercițiul ar fi trebuit să se desfășoare luni, 25 aprilie, dar a fost reprogramat pentru astăzi.

http://youtube.com/watch?v=CdJ34iqeHi0&feature=youtu.be

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Acest exercițiu presupune un scenariu de intervenţie a pompierilor și a echipajelor medicale ca în situația extremă a unei tragedii cu victime multiple, precum cea din toamna anului trecut din clubul bucureștean Colectiv.

http://youtube.com/watch?v=9CS6xokA2CQ

Autorităţile testează astfel capacitatea de reacţie, de intervenţie şi de acordare a primului ajutor în cazul unui eveniment cu mulţi morţi şi răniţi.

http://youtube.com/watch?v=FPXR7_WLkWY&feature=youtu.be

Pe lângă forțele de la ISU, sunt implicați polițiști, jandarmi, personal medical de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă, personal al Direcției de Sănătate Publică și al Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea.

Sunt prezenți și prefectul județului Argeș, Cristian Soare, și subprefectul Emilian Dragnea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3