Donaris 930 x 122

ceata

ACUM: SUNT ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE SUB AVERTIZARE

Acum: Sunt zeci de localități argeșene sub avertizare. Mai multe localități din județul Argeș se află la această oră sub avertizare cod galben de ceață densă (care determină scăderea vizibilităţii local la sub 200 de metri şi izolat la sub 50 de metri). Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, codul este valabil până la ora 14.

Citiți și: Cod portocaliu de viscol în Argeș!

Localitățile vizate sunt orașul Costești și comunele Buzoești, Leordeni, Bârla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Ștefan cel Mare, Teiu și Râca.

Pe de altă parte, pe parcursul codului galben de ninsori care a vizat întreg Argeșul și care a expirat astăzi, la ora 10, cantități mai mari de zăpadă s-au înregistrat în zona de nord a județului, respectiv în comunele Cepari, Sălătrucu, Ciofrângeni și Nucșoara, acolo unde stratul de zăpadă a atins 10 cm grosime.

Citiți și: Cod galben de vânt și ninsori în Argeș

De asemenea, în Căteasca, pe drumul județean Teiu – Buta a fost viscol.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441