New Profesional Consult 930 x 122

ceata

ACUM: SUNT ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE SUB AVERTIZARE

Acum: Sunt zeci de localități argeșene sub avertizare. Mai multe localități din județul Argeș se află la această oră sub avertizare cod galben de ceață densă (care determină scăderea vizibilităţii local la sub 200 de metri şi izolat la sub 50 de metri). Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, codul este valabil până la ora 14.

Citiți și: A nins în Argeș!

Localitățile vizate sunt orașul Costești și comunele Buzoești, Leordeni, Bârla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Ștefan cel Mare, Teiu și Râca.

Pe de altă parte, pe parcursul codului galben de ninsori care a vizat întreg Argeșul și care a expirat astăzi, la ora 10, cantități mai mari de zăpadă s-au înregistrat în zona de nord a județului, respectiv în comunele Cepari, Sălătrucu, Ciofrângeni și Nucșoara, acolo unde stratul de zăpadă a atins 10 cm grosime.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

De asemenea, în Căteasca, pe drumul județean Teiu – Buta a fost viscol.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3