930 x122 grota rece

produse

ACUM: TÂRG DE PRODUSE TRADIȚIONALE ÎN PITEȘTI

Astăzi Consiliul Județean, împreună cu Grupurile de Acțiune Locală din Județul Argeș și Camera Agricolă Argeș, organizează în Pitești Târgul de produse tradiționale.

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

Evenimentul a fost deschis de Carmen Mihaela Boteanu, director general adjunct în Ministerul  Agriculturii și Dezvoltării Rurale, de președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România, Alexandru Potor, de vicepreşedintele Consiliului Județean Argeș Dorin Mărăşoiu, de reprezentanți ai Direcției Agricole și ai Camerei Agricole Argeș și de senatorul Constantin Tămagă.

Între orele 10 și 20 în Piața „Vasile Milea” din Piteşti, pe Platoul Mobilux, peste 20 de producători agricoli tradiţionali expun spre vânzare produse lactate, diverse tipuri de brânză şi caşcaval, produse din carne, pastramă, cârnaţi şi alte produse alimentare tradiţionale bio/ecologice, produse apicole, covrigul muscelean, băuturi alcoolice tradiţionale, dulceţuri, compoturi, siropuri, zacuscă, şerbet şi magiun de Topoloveni.

Citiți și: Târgul de Nunți din Supernova Pitești – solutia pentru organizarea nuntii perfecte

De asemenea, meşterii populari prezintă ţesături tradiţionale realizate la războiul de ţesut, produse de artizanat, goblenuri făcute manual, obiecte de dogărit şi olărit.

În plus, elevi și meșteri populari ai secțiilor externe ale Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, prezintă publicului arta olăritului, a sculpturii în lemn și a împletiturilor din nuiele.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3