930×122 CAPRA 5

răcoare

PROGNOZA_METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND!

Argeșenii vor avea parte de un weekend răcoros și ploios.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Sâmbătă instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Temporar se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Temperatura maximă a zilei se va ridica la 20-21 de grade Celsius. În zona de munte a județului va ploua și mai mult, cantitățile de apă căzute urmând să depășească 25-30 de litri pe mp. Nu este exclusă nici grindina. Amintim că și sâmbătă, până la ora 23, Argeșul va continua să se afle sub cod galben de preciptații abundente http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cod-galben-ploi-abundente-grindina-si-vijelii/.

În noaptea de sâmbătă spre duminică minima se va situa în jurul valorii de 13-14 grade. Vremea va rămâne răcoroasă și duminică. De asemenea, local va ploua sub formă de averse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări de scurtă durată. Maxima zilei nu va depăși 23 de grade Celsius.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90