Donaris 930 x 122

bns

AGLOMERAȚIE DE TINERI LA TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ

Un târg al locurilor de muncă are loc în Pitești, în incinta hotelului Victoria, pe parcursul a două zile. Deschiderea a fost făcută astăzi, târgul urmând să-și închidă porțile mâine, 24 aprilie.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români vacante în străinătate!

Adresat în special tinerilor și organizat de Blocul Național Sindical, târgul a fost vizitat azi de o mulțime de elevi de liceu din Argeș. Însoţiți de diriginţii lor, elevii au putut afla oportunităţile de angajare și s-au familiarizat cu tehnicile de aplicare a unui CV și de susținere a unui interviu pentru obținerea unui job.

Au fost prezente 35 de firme din domenii diverse, de la asigurări, comerț și vânzări și până la security, cablaje și subansamble auto. De asemenea, au participat și Centrul Militar Județean Argeș și Universitatea Pitești.

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

Ca și astăzi, mâine târgul va fi deschis tot între orele 10 și 14.

Precizăm că târgul face parte din proiectul „Garanții pentru TINEri!” și este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Lider de proiect este Blocul Național Sindical, care are ca parteneri Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România și Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3