930×122 CAPRA 5

bani

Ai teren? Se dau bani de la stat dacă faci asta!

Ai teren? Se dau bani de la stat dacă faci asta!
De sâmbătă, pentru înființarea de perdele forestiere de protecție pentru terenurile pe care le dețin vor primi bani de la stat și persoanele fizice, după cum stabilește o ordonanță simplă apărută recent.
Până la apariția acestui act normativ, legislația stabilea că este posibilă doar finanțarea perdelelor forestiere destinate protecției drumurilor importante din țară, respectiv a drumurilor naționale și a autostrăzilor.
Astfel, proprietarii de terenuri care vor înființa perdele forestiere de protecție în mod voluntar vor putea deconta costurile aferente acestei acțiuni.
Ordonanța de față are ca scop creșterea suprafețelor acoperite cu vegetație forestieră și reducerea efectelor viscolelor și a zăpezilor masive asupra circulației autovehiculelor pe drumurile naționale și autostrăzi, dar și asupra terenurilor deținute de persoanele fizice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3