930 x122 grota rece

ajutoare

AJUTOARE DE URGENȚĂ PENTRU FAMILII DIN ARGEȘ

Ajutoare de urgenţă pentru familii din Argeş. O comisie de specialitate a Consiliului Judeţean Argeş a aprobat alocarea unor noi ajutoare de urgenţă pentru 7 familii cu probleme.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Cea mai mare sumă de bani – 2.000 de lei – o primeşte o familie care are nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală şi tratament pentru o minoră. Într-un caz similar, dar care implică un băieţel, Consiliul Judeţean a decis să acorde un ajutor de 1.000 de lei.

În toate celelalte 6 situaţii s-a acordat suma de 1.000 de lei (pentru fiecare), fiind vorba de susţinerea tratamentului medical pentru persoane adulte. În total, suma alocată de Consiliul Judeţean este de 9.000 de lei, din bugetul propriu.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Astfel de ajutoare se acordă periodic, pe bază de dosare care conţin documentele care atestă situaţia de dificultate în care se află solicitanţii. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3