EcoMoto 930×122

cristescu

ALARMANT! TÂLHARUL CU RANGĂ, ÎNCĂ NECUNOSCUT ȘI LIBER

Individul care i-a bătut cu o rangă în vila lor din cartierul piteștean Găvana pe soții Cristescu este în continuare în libertate. Mai mult decât atât, identitatea tâlharului a rămas necunoscută până la această oră.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Anchetatorii au vizionat imaginile surprinse în seara atacului de camerele video de supraveghere, dar fără folos. Potrivit Poliției Argeș, fața individului nu se distinge.

La întrebarea noastră cu privire la existența sau nu a unui cerc de suspecți, Biroul de Presă al instituției precizează că sunt câteva piste pe care anchetatorii merg pentru identificarea făptaşului.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Detalii despre atacul violent asupra patronului societății Semiramis, Ovidiu Adrian Cristescu, și a soției sale, Camelia, puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cumplit-om-de-afaceri-si-sotia-lui-batuti-cu-ranga-vila-lor-din-gavana/. (Foto: antena3.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90