930 x122 grota rece

lapoviță

ALERTĂ DE VREME REA PENTRU URMĂTOARELE ZILE

Alertă de vreme rea pentru următoarele zile. O informare de vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte și de precipitații slabe mixte în zonele joase de relief a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Informarea are valabilitate de mâine, 16 noiembrie, de la ora 5, și până duminică, 18 noiembrie 2018, la ora 12.

Potrivit meteorologilor, în intervalul de timp menționat vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, acolo unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie, și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90