930 x122 grota rece

meteorologie

ALERTĂ METEO! CE NE AȘTEAPTĂ ÎN WEEKEND

Alertă meteo! Ce ne așteaptă în weekend. O informare de instabilitate atmosferică și ploi moderate cantitativ a fost emisă astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Informarea este valabilă în perioada 15 iulie, ora 14 – 17 iulie 2017, ora 3.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menționat vor exista perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice și, pe arii restrânse, grindină și intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 20 l/mp și pe spații restrânse 35…40 l/mp.

În a doua parte a zilei de sâmbătă, 15 iulie, și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică astfel de fenomene vor fi frecvente în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte și se vor semnala local în restul teritoriului.

Duminică, 16 iulie, temporar va ploua, iar în cea mai mare parte a țării vremea va fi răcoroasă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA