EcoMoto 930×122

cod galben

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ: ARGEȘUL, LOVIT DE FURTUNI

Alertă meteo de ultimă oră: Argeșul, lovit de furtuni. Administrația Națională de Meteorologie a actualizat în urmă cu puțin timp atenționarea cod galben de instabilitate atmosferică accentuată.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Noul cod galben, care vizează și întreg județul Argeș, a intrat în vigoare la ora 15 și va expira mâine, 18 iunie 2018, la ora 5.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în după-amiaza zilei de duminică (17 iunie) și în noaptea de duminică spre luni (17/18 iunie) în zona Carpaților Orientali și Meridionali, în vestul Moldovei și nordul Munteniei vor fi perioade cu ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și izolat grindină.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40… 50 l/mp.

Totodată, Administrația Națională de Meteorologie a emis și o informare, valabilă tot de la ora 15 și până mâine, 18 iunie, la ora 21, prin care anunță că, în intervalul de timp menționat, în cea mai mare parte a țării vor exista perioade scurte cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină.

Pe arii restrânse vor fi cantități de apă de peste 20…30 l/mp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90