Donaris 930 x 122

instabilitate atmosferică

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ. ESTE VIZAT ȘI ARGEȘUL

Alertă meteo de ultimă oră. Este vizat și Argeșul. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță ploi moderate cantitativ și manifestări de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informarea are valabilitate de astăzi, 11 aprilie, de la ora 15, și până pe 15 aprilie 2019, la ora 10.

În intervalul de timp menționat va ploua temporar în toate regiunile și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării.

Citiți și: Vremea se „sucește”: Vin ninsori abundente! Iată zonele

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură.

Cantitățile de apă vor depăși local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore – 15…20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și zonele montane aferente, 30…40 l/mp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90