New Profesional Consult 930 x 122

anm

ALERTĂ METEO ÎN ARGEȘ. VREME EXTREMĂ, COD DE PLOI PUTERNICE

Alertă meteo în Argeș. Vreme extremă, cod de ploi puternice. Două avertizări meteorologice de cod galben și cod portocaliu de vreme rea au fost emise în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 8 iulie, ora 11 – 10 iulie, ora 21. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată și cantități însemnate de apă.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

În intervalul de timp menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp, precizează ANM.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 8 iulie, ora 16 – 10 iulie, ora 21. Fenomene vizate: ploi abundente

Conform meteorologilor, în Oltenia, în vestul și nordul Munteniei (și în județul Argeș), sudul și vestul Transilvaniei, precum și în jumătatea de sud a Banatului și în sud-vestul Moldovei vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și pe arii restrânse 70…80 l/mp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3