Donaris 930 x 122

alertă

Alertă! Scădere bruscă de temperaturi și ninsori viscolite!

Alertă! Scădere bruscă de temperaturi și ninsori viscolite!

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de fenomene meteorologice periculoase în Argeș!

Fenomenele meteo vizate sunt de intensificări ale vântului cu viteze de peste 90 km/h, mai ales în zona de munte de peste 1800 m.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Avertizarea de cod galben este valabilă din acest moment până mâine, ora 21.00

De asemenea, meteorologii avertizează că un ciclon polar va lovi România în acest weekend, iar vremea se va schimba radical.

Meteoradar.ro anunță că mâine vor fi semnalate averse și intensificări ale vântului în mai multe regiuni din țară, inclusiv Argeș.

Va exista risc de furtuni în sud-est și ninsori viscolite în zonele înalte de munte.

România va fi afectată de un ciclon puternic care va aduce ploi și averse importante cantitativ, intensificări ale vântului, iar în zonele de munte și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Alertă! Scădere bruscă de temperaturi și ninsori viscolite!

De mâine vor fi intervale cu precipitații, în special în Dobrogea și Muntenia, iar după amiaza vor fi posibile și averse torențiale, însoțite, pe alocuri, de descărcări electrice și vijelii.

De asemenea, vremea se va răci destul de puternic, iar la munte limita ninsorilor va coborî spre altitudini mai mici, mai arată sursa citată.

Foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90