930 x122 grota rece

caldura

ALO, CEZ? FĂRĂ CURENT, CĂLDURĂ ȘI APĂ ÎN ȘTEFĂNEȘTI

Din cauza vremii sunt probleme mari cu furnizarea curentului electric în orașul Ștefănești, de lângă Pitești. Un cititor, Iulian Petre, ne reclamă că pe strada pe care locuiește nu este curent de câteva ore bune. Lipsa curentului înseamnă și lipsa căldurii în locuințele care sunt încălzite cu centrale termice de apartament.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

„Pe strada Izvorani nu avem curent din timpul nopții trecute, nu știu exact de când. Avaria cred că este mai extinsă, pentru că nu avem nici apă curentă de la rețea și asta se întâmplă atunci când este o avarie care afectează o zonă mai mare, inclusiv zona în care sunt amplasate pompele care furnizează apă în rețeaua din zonă.

La Deranjamente CEZ am tot sunat începând de la ora 7 și sună în continuu ocupat! Vă rugăm frumos să ne spuneți unde putem suna pentru înregistrarea deranjamentului dacă la CEZ va suna și în continuare ocupat la telefon? Comandament de iarnă, Prefectură, în altă parte?

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

Fără curent este evident că nu avem nici căldură, este deja frig în case, acum nu este nici apă, sunt familii cu copii, cu bătrâni, măcar să ne poată explica cineva ce se întâmplă, cauza deranjamentului și durata remedierii.

Problema este veche, avariile de curent în zonă sunt frecvente, sunăm să reclamăm și solicităm mereu o rezolvare definitivă a situației. Ni se spune mereu că se va rezolva, acum, însă, nu putem nici măcar să luăm legătura cu CEZ!!!”, ne-a reclamat Iulian Petre în urmă cu câteva minute.

UPDATE: În urmă cu puțin timp, după mai multe ore, furnizarea curentului electric în zonă a fost reluată.

Precizăm că probleme cu furnizarea energiei electrice sunt și în alte zone din Argeș, fiind afectați mii de consumatori casnici.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90