NOR CURIER 930X122

bascov

ALO, GARDA DE MEDIU? CE FOCAR DE INFECȚIE! VEZI GALERIE FOTO!

Pârâul Bascov a fost transformat în groapă de gunoi!

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Locul pe care vi-l arătăm în fotografii este la doi pași de podul situat în zona în care se termină Piteștiul și începe comuna condusă de primarul Gheorghe Stancu. Mai exact în dreptul cimitirului din spatele blocurilor din Bascov și în spatele benzinăriei Lukoil. Malurile pârâului mustesc de gunoaie, de coroane funerare uscate, de candele și lumânări. De asemenea, saci și pungi din plastic stau agățate în copaci! Ca să nu mai vorbim de cauciucuri vechi, PET-uri și chiar paleți din lemn! Trebuie precizat că pârâul Bascov se varsă în râul Argeș. În zona respectivă, în apropiere de pârâu se află mai multe vile.

E cazul ca atât Garda de Mediu, cât și Direcția Apelor să intervină de urgență, să-i amendeze pe cei vinovați și să ceară curățarea de urgență a zonei.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3