EcoMoto 930×122

ACH

ALT PROIECT: POD NOU ÎN PITEŞTI. CÂND? NU SE ȘTIE!

Alt proiect marca Primăria Pitești: Pod nou în Piteşti. Când va fi gata? Nu se știe! Un nou pod peste râul Argeş ar putea fi construit în Piteşti, au anunţat reprezentanți ai Primăriei.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Nu vorbim despre podul care va fi realizat în asociere cu Consiliul Judeţean şi primăriile Mărăcineni şi Mioveni, ci de refacerea podului din zona Coloniei ACH care a fost luat de ape în urmă cu câţiva ani. Podul respectiv a fost folosit ca rută alternativă de către şoferi în perioadele în care s-a lucrat la refacerea cu bani europeni a vechilor poduri peste Argeş şi peste Râul Doamnei.

Pentru realizarea noii construcţii, Primăria va cumpăra circa 1.500 mp de teren zona riverană a Argeşului. Proiectul va fi prins în bugetul pentru anul viitor.

Citiți și: Rută nouă de la Pitești spre o comună foarte importantă! Acum s-a anunțat

Asta înseamnă însă că de abia la anul vor începe procedurile pentru o investiţie care poate fi de durată. În funcţie de dorinţa de implicare a celor din Primărie, dar şi de eventualele contestaţii la licitaţiile care vor fi organizate pentru proiectare şi execuţie, construcția podului poate fi începută în 2019 sau mai târziu. La cum au decurs proiectele de investiţii ale Primăriei în acest an, tare ne e teamă că şi în cazul de faţă vom avea de aşteptat pentru a avea un rezultat concret.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3