Donaris 930 x 122

anaf

ANAF, ANUNȚ PENTRU CONTRIBUABILI

Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, informează că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este 31 iulie 2019.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Prin acest formular se declară, după caz:

-impozitul pe veniturile realizate în România sau/și în străinătate în anul 2018;

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

-impozitul pe venitul estimat a se realiza în România în anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit;

-venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuții sociale pentru anul 2019 și, după caz, contribuțiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

Declarația unică poate fi depusă prin serviciul Spațiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF-ului prin intermediul serviciului “Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

De asemenea, “Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice” poate fi transmisă prin poștă sau poate fi depusă la sediul unităților fiscale.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3