EcoMoto 930×122

anaf

ANAF îi roagă pe contribuabili să nu deschidă mail-urile de la info@anaf.ro

Contribuabilii interacţionează frecvent online cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, însă de data aceasta chiar ANAF îi roagă să nu deschidă mail-urile trimise de pe adresa info@anaf.ro.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Unii contribuabili s-au trezit zilele astea cu emailuri false în numele ANAF, care aveau şi nişte fişiere ataşate. Acestea erau trimise de la info@anaf.ro.

Instituţia atrage atenţia ca acele emailuri de la info@anaf.ro să nu fie deschise.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum şi coordonatele instituţiei (număr telefon, adresa poştală). Precizăm că ANAF nu are deschisă adresa de email INFO@ANAF.RO”, menţionează sursa citată.

Persoanelor juridice, dar şi celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanţe în evidenţa fiscală, le recomandăm SĂ NU DESCHIDĂ MESAJELE ŞI NICI ATAŞAMENTELE acestora”, completează ANAF.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90