SMART KIDS 930X122

anaf

ANAF RUPE GURA TÂRGULUI ÎN ARGEȘ

ANAF rupe gura târgului în Argeș. Spaţiul Privat Virtual (SPV) se bucură de succes în Argeș, având înregistrați în județ peste 19.700 de utilizatori, înrolați în aplicaţie de la lansarea acesteia, în anul 2014, și până în prezent.

Citiți și: Țepe în numele ANAF. Mai mulți români s-au trezit cu datorii la Fisc

Potrivit ANAF, Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit şi disponibil 24 de ore din 24 atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică.

SPV permite obţinerea informaţiilor cu privire la situaţia fiscală, depunerea electronică a declaraţiilor fiscale şi primirea electronică a documentelor şi a actelor administrativ fiscale.

Citiți și: Telverde pentru contribuabilii care vor să reclame abuzuri

Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică precum cele comunicate prin poştă sau la ghişeu.

Totodată, în sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş din Pitești (foto) şi în sediile serviciilor fiscale teritoriale stau la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self service, în vederea accesării serviciilor oferite de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. La cerere, contribuabilii pot fi îndrumaţi direct de către inspectorii fiscali pentru îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3