New Profesional Consult 930 x 122

accident

ANCHETĂ INTERNĂ DUPĂ ACCIDENTUL CU AMBULANȚĂ SMURD

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public și solicitările primite în urma incidentului rutier în care a fost implicată ambulanța SMURD, ISU Argeș face următoarele precizări:

Citiți și: Accident grav: Un TIR a sărit de pe drum și a ajuns direct în râu

În timpul deplasării la caz, o ambulanță SMURD aparținând instituției noastre a intrat în coliziune cu un autoturism.

Din fericire, în urma impactului membrii echipajului nu au suferit traumatisme grave, care să impună spitalizarea acestora. De asemenea, nici starea de sănătate a ocupantului din autoturism nu a impus investigații spitalicești de durată.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Pentru verificarea modului în care au fost respectate aspectele de ordin procedural aplicabile echipajelor de prim-ajutor (implicit în ceea ce privește purtarea centurilor de siguranță), la nivelul instituției noastre se efectuează o serie de verificări interne.

La finalul acestora, concluziile pot fi aduse la cunoștința opiniei publice”, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

AICI, amănunte despre accidentul din Pitești de la sfârșitul lunii trecute în urma căruia o ambulanță SMURD s-a răsturnat. (Sursă foto: captură video ISU Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90