930 x122 grota rece

Arges

ANCHETĂ! MOARTE SUSPECTĂ – AZI, ÎN PITEȘTI (VIDEO)

Polițiștii criminaliști din Pitești anchetează decesul unui bărbat.

Citiți și: Doliu în România! S-a stins o mare legendă!

Bărbatul a fost găsit astăzi, la prânz, înecat în râul Argeș, în zona Pitești Mall. Pompierii și SMURD au intervenit în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112 prin care un martor ocular a anunțat că pe apa râului plutește o persoană. La fața locului au ajuns un echipaj cu o autospecială și o barcă pneumatică de la Pompieri și un altul cu ambulanță SMURD.

Citiți și: A nins în Argeș!

Bărbatul a fost scos la suprafață. Se afla în stop cardio-respirator. A fost suspus la manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decedat. Victima prezenta vânătăi pe toată suprafața corpului. Rezultatele autopsiei vor arăta care este natura leziunilor, ora la care a survenit decesul și cauza morții.

Echipajul de Poliție l-a identificat pe bărbat. Se numea Petre Munteanu, avea 69 de ani și era din satul Păuleasca din comuna argeșeană Mălureni. (Foto și video: Mihai Neacșu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3