Donaris 930 x 122

comuna suseni

ANEXĂ ÎN FLĂCĂRI, CASĂ ÎN PERICOL

Anexă în flăcări, casă în pericol. De o oră și jumătate au avut nevoie pompierii să stingă un incendiu izbucnit astăzi, în jurul orei 17:50, la o anexă gospodărească din comuna Suseni (județul Argeș).

Citiți și: Alertă în Argeș: Arde generalizat!

Au ars acoperișul anexei pe aproximativ 60 de mp și circa 1 mc de lemn de foc din totalul de 3 mc depozitați, restul fiind salvați.

A fost pericol ca incendiul să se extindă și la locuință, aflată în apropiere. Pompierii au acționat rapid pentru protejarea casei și pentru localizarea focului.

Citiți și: Argeș: Alarmă la prima oră a dimineții! S-a făcut scrum

„Este posibil ca incendiul să fi pornit de la vegetația uscată aflată în jurul unor resturi care au fost arse și care ulterior au fost lăsate, probabil, nesupravegheate. Acestea au provenit din efectuarea lucrărilor de igienizare a terenului”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Au acționat echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor, de intervenția căruia nu a fost nevoie: nu au existat victime. (Sursă foto: ISU Argeș)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90