930×122 CAPRA 5

accident de muncă

ANGAJATA DE LA NIDEC RĂNITĂ ASEARĂ, URMĂRITĂ DE GHINIOANE

Angajata de la Nidec Motor care aseară a fost victima unui accident de muncă este urmărită de ghinioane.

Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

În urmă cu doar câteva luni, în septembrie anul trecut, femeia, care are 46 de ani și locuiește în Pitești, a căzut într-o râpă pe Transfăgărășan.

„Doamna a coborât din mașină să-și facă necesitățile, nu a fost atentă, s-a apropiat prea mult de marginea prăpastiei și a căzut. (…) Victima a fost predată echipajului SMURD. A primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital”, ne informa la timpul respectiv Salvamont Argeș (AICI, subiectul pe larg). 

Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

Revenind la accidentul de muncă de aseară, administrația companiei din Ștefănești afirmă că vinovată este angajata: „În data de 11.02.2020, în jurul orei 18:30, operatorul D.S. a accesat fără a avea sarcini o zonă periculoasă a liniei tehnologice U126 rotor. Astfel, a fost surprinsă de mișcarea brațului mobil a utilajului care opera în zonă”, precizează administrația firmei în comunicarea pe care a transmis-o Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș.

Potrivit notei transmisă după accident, angajata a suferit arsuri pe față și la un braț și, posibil, ar avea o coastă fracturată. Viața nu i-a fost pusă în pericol. Amintim că în informarea transmisă aseară presei Serviciul de Ambulanță Județean preciza că victima are „plagă strivită la nivelul gâtului”.

ITM Argeș a declanșat o anchetă. „Vom vedea mai multe în urma cercetării și avizării evenimentului”, declară pentru ePitești inspectorul-șef al instituției, Florin Baboi.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA