Donaris 930 x 122

cod galben

ANM, ACUM: LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ, SUB COD DE FURTUNĂ

ANM, acum: Localități din Argeș, sub cod de furtună. Mai multe localități din județul Argeș au intrat în urmă cu puțin timp, la ora 16:55, sub cod galben de tip nowcasting, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Cod galben de vânt puternic în Argeș!

Potrivit sursei citate, se vor semnala averse care vor cumula local 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie și grindină de mici dimensiuni.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că localitățile vizate de codul galben sunt municipiul Câmpulung Muscel și comunele Pietroșani, Mihăești, Corbeni, Coșești, Lerești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Poienarii de Muscel, Dârmănești, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Domnești, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Bughea de Sus, Boteni, Brăduleț, Mioarele, Hârtiești, Nucșoara și Albeștii de Muscel și zona de munte a județului (la peste 1.800 de metri).

Citiți și: Cod galben de ploi și vijelii în Argeș, în acest weekend!

Codul galben va expira la ora 18.

Amintim că este în vigoare o informare meteorologică pentru întreg weekend-ul, care vizează și partea de sud a țării (subiectul pe larg, AICI).

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441