930 x122 grota rece

cod galben

ANM, ACUM: LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ, SUB COD DE FURTUNĂ

ANM, acum: Localități din Argeș, sub cod de furtună. Mai multe localități din județul Argeș au intrat în urmă cu puțin timp, la ora 16:55, sub cod galben de tip nowcasting, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Potrivit sursei citate, se vor semnala averse care vor cumula local 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie și grindină de mici dimensiuni.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că localitățile vizate de codul galben sunt municipiul Câmpulung Muscel și comunele Pietroșani, Mihăești, Corbeni, Coșești, Lerești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Poienarii de Muscel, Dârmănești, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Domnești, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Bughea de Sus, Boteni, Brăduleț, Mioarele, Hârtiești, Nucșoara și Albeștii de Muscel și zona de munte a județului (la peste 1.800 de metri).

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Codul galben va expira la ora 18.

Amintim că este în vigoare o informare meteorologică pentru întreg weekend-ul, care vizează și partea de sud a țării (subiectul pe larg, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90