Donaris 930 x 122

cod galben

ANM: ARGEȘUL, „MĂTURAT” DE VIJELII. ALERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ

ANM: Argeșul, „măturat” de vijelii. Alertă de ultimă oră. O nouă avertizare cod galben a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Codul galben vizează și întreg județul Argeș.

Citiți și: Cod galben de vânt și ninsori în Argeș

Intervalul de valabilitate: 23 iulie, ora 12 – 23 iulie 2019, ora 23. Fenomene vizate: perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menționat, în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină.

Citiți și: Cod galben de vânt puternic şi ploi în zona de Nord a Argeșului

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. 

Amintim că și ieri, dar și în cursul nopții trecute județul Argeș a fost sub avertizări cod galben de vreme severă. În timp ce Piteștiul a trecut fără furtuni peste aceste avertizări, în alte zone din Argeș a fost rupere de nori, ca de exemplu în municipiul Câmpulung Muscel. Ca urmare a preciptațiilor abundente, unele străzi din Câmpulung au fost inundate.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441