Donaris 930 x 122

cod galben

ANM: ARGEȘUL, „MĂTURAT” DE VIJELII. ALERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ

ANM: Argeșul, „măturat” de vijelii. Alertă de ultimă oră. O nouă avertizare cod galben a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Codul galben vizează și întreg județul Argeș.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Intervalul de valabilitate: 23 iulie, ora 12 – 23 iulie 2019, ora 23. Fenomene vizate: perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menționat, în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină.

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. 

Amintim că și ieri, dar și în cursul nopții trecute județul Argeș a fost sub avertizări cod galben de vreme severă. În timp ce Piteștiul a trecut fără furtuni peste aceste avertizări, în alte zone din Argeș a fost rupere de nori, ca de exemplu în municipiul Câmpulung Muscel. Ca urmare a preciptațiilor abundente, unele străzi din Câmpulung au fost inundate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90